top of page

Nájdite novú motiváciu. Zariaďte si byt úplne inak

Pokiaľ sa aj vám stalo, že vám chýba motivácia, rozhodne je čas niečo s tým spraviť. Je mnoho spôsobov, ako nájsť stratenú motiváciu a opäť nabrať novú energiu. Môžete napríklad zájsť na chatu, do prírody, k moru – jednoducho zmeniť prostredie, alebo sa porozprávať s dobrými priateľmi. Pomôcť môže aj masáž či terapia u psychológa, čo sú moderné spôsoby sebareflexie a osobnostného refrešu.


nova motivacia


No a ak potrebujete zmenu, nie je nič jednoduchšie, ako si kúpiť nový nábytok, alebo ho popremiestňovať a kreatívne inovovať, či vymeniť iba niektoré kúsky, ako je napríklad sedačka v obývačke alebo posteľ v spálni. Aj to totiž dodá človeku novú energiu a bude sa cítiť omnoho lepšie. Najmä, ak si kúpite nové pekné kúsky, na ktoré keď sa pozriete, hneď sa vám zlepší nálada. Veci, ktoré vás napĺňajú dobrým pocit, krásou a radosťou, tými sa treba obklopiť aj doma, aby ste sa cítili čo najlepšie.


Kúpa nového nábytku je jedna z dobrých ciest, ako zmeniť energiu vo svojom prostredí a živote. Stačí málo, napríklad zmeniť posteľ, kúpiť si novú dizajnovú sedačku alebo vymeniť nábytok, ktorý je starý za novšie modely. Starý nábytok môžete predať alebo darovať, závisí, ako veľmi potrebujete investované financie dostať naspäť. Mnoho ľudí bude za váš starý nábytok veľmi vďačných. Pre tých, ktorý obľubujú renovácie a sú aj zruční môže byť cestou obnoviť svoj starý nábytok a buď ho predať, alebo si ho nechať a tešiť sa z dobre odvedenej práce. Samozrejme, nábytok by sa mal páčiť všetkým, ktorí v domácnosti bývajú, ale určite nájdete kompromis.


nový nabytok


Dobré je aj zvážiť rozmiestnenie jednotlivých kusov nábytku tak, aby vytvárali harmóniu a navzájom ladili v jemnom dizajnovom súlade. Stačí, keď ich spojí jeden prvok, motív – ako je napríklad odtieň, vzor, tvar a podobne. A vytvoríte skvelo zladená interiér. Prípadne vám poradí profesionál, ak si netrúfate sami. Nájsť novú motiváciu je v živote veľmi dôležité, dodá vám to množstvo energie.

1 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page