top of page

Prečo je krása dôležitá?

fithits

Krása je v živote dôležitá z mnohých dôvodov. Krása je určitý druh čistej energie, ktorú všetci chceme. Robí radosť, povznáša ducha, zvyšuje energiu!


Krása prináša radosť

Keď hovoríme o kráse, nemusíme myslieť len fyzický vzhľad. I keď jedným z prejavov krásy je práve fyzický vzhľad. Kytica kvetov, ktorá je svieža, farebná, je často označovaná, že je krásna a spraví človeku, najmä teda žene, nesmiernu radosť. Krása prináša radosť. Pohľad na niečo, čo sa nám páči až tak, že nahlas povieme, „to je ale krása!“, nám dodáva množstvo energie a inšpirácie. Preto je krása dôležitou súčasťou života a často ju vyhľadávame v rôznych podobách.


Prírodná kozmetika
krásna žena s rúžom


Krása povznáša ducha

To, či považujeme za krásnych samých seba je ďalším bodom v úvahách. Krása vychádza zvnútra. To sa často hovorí, ale verte, že je to naozaj tak. To, ako sa cítime a ako sme v súlade so sebou samým a aké máme sebavedomie, z toho vychádza aj energia akú máme a vyžarujeme do okolia. Znie to síce ako klišé, ale nejako takto to aj naozaj funguje.


Radosť nie je o veku.


Krása zvyšuje energiu

Pocit, keď sa o seba staráte je pocit, ktorý vám môže dodávať veľa sebelásky a budovať zdravé pevné sebavedomie. Sebavedomie nás spája so sebou samým a drží nás pevných v mnohých situáciách. Prostriedkami na dosiahnutie tohto pocitu a stavu môžu byť aj drobné veci. Keď si kúpite skvelý Lavera krém, čo je jedna z popredných značiek prírodnej kozmetiky, natriete si ho na svoju pleť, uvoľní vás jeho príjemná prírodná vôňa a krém sa začne pomaličky vpíjať do pokožky. Uvoľní pleť, vyhladí ju a hydratuje. Vy si to vedome užijete a môžete povedať: „ To je ale krása!“

To keď si túto starostlivosť z prírodnej kozmetiky doprajete, zvyšuje vašu sebelásku a sebavedomie. I make-up môže byť pre ženy spôsob, ako si zvýšiť sebavedomie a byť so sebou viac spokojná. Rovnako to môžu byť masáže, šport, pekné kvalitné oblečenie, čokoľvek k čomu máte blízko a baví vás to.


Krása je aj o spokojnosti so sebou samým.

Krása je dôležitá lebo

nás stále sprevádza v rôznych formách a podobách, inšpiruje nás a povzbudzuje. Tak asi preto je krása veľmi dôležitá a mali by sme ju vyhľadávať a obdivovať.


Zdieľaj príspevok, ak ťa zaujal a pozri sa na niečo naozaj krásne ešte dnes ! ;-)


15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page